Protestantse Gemeente Aagtekerke-Domburg

Dorpskerk Aagtekerke
Zondag 10 juli 10:00u gaat  ds. G.J. Smit uit Middelburgvoor in de dienst in de Dorpskerk in Aagtekerke. Er is kindernevendienst, de kinderen gaan na de eerste schriftlezing naar hun eigen ruimte en komen terug na het lied na de preek.  Muzikale medewerking wordt verleend door Hanna Reijnhoudt op het orgel. De dienst is rechtstreeks en achteraf te volgen via de kerktelefoon en www.kerkomroep.nl . Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee in ’t Voorlokaal.

Johanneskerk Domburg
Zondag 10 julit 10:00u gaat  ds. P. Hanschin uit Nieuw- en St. Joosland voor in de dienst in de Johanneskerk in Domburg. Er is kindernevendienst, de kinderen gaan na de eerste schriftlezing naar hun eigen ruimte en komen terug na het lied na de preek. Muzikale medewerking wordt verleend door Jos Meeuwsen op het orgel. De dienst is rechtstreeks en achteraf te volgen via de kerktelefoon en www.kerkomroep.nl. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee in ‘De Poort’.

De extra collecte van deze zondag is bestemd voor het bloemenfonds. U kunt uw bijdrage overmaken op   NL91RABO 0314 9475 23 t.n.v. Diaconie PG Aagtekerke-Domburg onder vermelding van het collectedoel.  Van harte aanbevolen!

Ook als u de kerkdienst online volgt kunt u bijdragen aan de wekelijkse collecten voor Diaconie en Kerkbeheer. De rekeningnummers zijn:

Avondgebed

do 07 jul 2022 om 19:45 uur

Johanneskerk

zo 10 jul 2022 om 10:00 Voorganger: Ds. P. Handschin Nieuw- en St. Joosland Collecte: Bloemenfonds

Dorpskerk

zo 10 jul 2022 om 10:00 Voorganger: Ds. G.J. Smit Middelburg Collecte: Bloemenfonds

Johanneskerk

zo 17 jul 2022 om 10:00 Voorganger: Ds. N. van Doorn Middelburg Collecte: Pastoraat & eredienst

Dorpskerk

zo 17 jul 2022 om 10:00 Voorganger: Ds. E. Quaak-Kloet Collecte: Pastoraat & eredienst

Avondgebed